Witam, inz.mic, tak spadki przez ostatnie ponad 3 miesiące wszystkim mogły popsuć nastroje tym bardziej, że wychodziły same dobre infa. Dla mnie kluczową umową i mam cichą nadzieję, że do akcjonariatu for wejdzie nintendo. Widac, że robią sobie przystań do dalszych działań na poziomie remake, ale i nowych produkcji. To najprawdopodobniej oni dofinansowali kwotą 5,2 mln, które zostały ujęte w raporcie za 2Q21. Dodatkowo 30.09 info z wczoraj będzie konfa 40 min na tokyo game show od Square Enix i jakoś czuję, że forek będzie robił remake legacy of kane- mogę się mylić, ale wzzytko na to wskazuje, czyli dobrze dla nas :) no było po drodze parę podanie, ale chyba już wychodzimy na prostą. Mam nadzieję, że zysk, który uzyskasz zrekompensuje Twój czas i nerwy... co do Carbon tak wiem, że rockbridge kupił pakiet I to nie jeden, zobaczymy czy przy przejściu na GPW będzie emisja - obstawiam, że nie. Zwiększałem pozycje na carbon aktualnie x2 od początku, kiedy wchodziłem do spółki poniżej 19,xx, kupiłem nawet wczoraj za jakieś drobne, aktualna cena i brak dalszego osuwania są dla mnie czytelnym znakiem, że to są dobre poziomy do akumulacji. Czekam z niecierpliwością na tempestfall i kolejne nowe produkcje. Przy tej ilości akcji i silnym akcjonariacie, a za taki uważam tamtejszy, powinno być ciekawie w tym roku. Pozdrawiam i dużych zysków