Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,39 zł , zmiana od tamtej pory: 199,28%

Re: Kto szuka okazji, powinien to wiedzieć, bo warto !!

Współczucia, ani żalu nie potrzebuję. Na czas nie narzekam. Jesteś w błędzie. Wykształcenie i doświadczenie mam taki, że dobrze wiem o czym piszę i po co. Co do rusztów i skrzyń, to jest to niewielki fragment oferty, więc trudno oczekiwać, żeby się sprzedawało rewelacyjnie, bo dobra firma stara się mieć zrównoważony model sprzedaży. Co do porównania do Tesli to chybione porównanie, tak się składa, że Prezesowi tej firmy postawiono zarzuty i może pójść nawet siedzieć, a wtedy nie wiadomo co będzie z Teslą, puki co po polskich drogach nadal jeździ więcej samochodów z FSM (nawet tych z technologią sprzed 40 lat - co do Trabantów to można pojechać za zachodnią granicę - też jeszcze tam je widać), niż samochodów elektrycznych. Nie znaczy to, że chwalę stare rozwiązania, ale w wielu przypadkach nie ma lepszych rozwiązań od tego co już wymyślono w przeszłości - to między innymi należy do tradycji - tak cenionej. Tak się składa, że mam wiele odkryć za sobą również z dziedziny związanej z energetyką i ciepłownictwem i wierz mi, że wiem o czym piszę. Istnieją zjawiska fizyczne, ale oczywiście nie tylko fizyczne, o których ludzie nie ...
Nigdy nie uważałem, że jest to "perełka" to wyświechtany tekst na tym forum, co do ceny to uważam, że kurs został już wystarczająco zeszmacony i jeśli "wielka czwórka"  i Fundusz FIZ nie wprowadzi Zarządu i Spółki na jeszcze wyższe obroty to zrobi to rynek.  Z retoryki wpisów wynika, że Piotrek chce akcje kupić, albo został wynajęty przez kogoś, aby próbować zaniżyć kurs akcji, chyba jedynie po to, żeby ten ktoś mógł je kupić.  Inne możliwości są mało prawdopodobne. Kto Cię Piotrek wynajął do pisania tych? PS. Niebawem dalsze informacje o ofercie i możliwościach Zakładów Urządzeń Kotłowych Stąporków - na bazie informacji publicznie dostępnych oczywiście.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
STAPORKOW -0,48% 4,16 2025-12-01 14:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.