Kochani ludzie odmawiajcie codziennie Różaniec najlepiej nowennę pompejanska tak jak prosiła Matka Boża w objawieniach w Fatimie i Gietrzwałdzie Ludzie nawet nie wiecie ,ze zycie wieczne i rozne łaski w życiu doczesnym mozna otrzymac odmawiajac Rozaniec w swoich intencjach i za zmarłych,bo odmawiajac Rozaniec za zmarłych dusze w czyśćcu cierpiące robi sie uczynki milosierdzia a blogoslawieni sa milosierni oni miłosierdzia dostapia od Pana Jezusa na sadzie ostatecznym, i za innych jak się modli to tez robi sie tez uczynek milosierdzia a Pan Bog i Pan Jezus bardzo lubią jak ludzie odmawiaja różaniec bo mozna niebo osiagnac odmawiajac ta modlitwe i czlowiek odmawiajac rozaniec modli się nieswiadomie o swoja szczesliwa smierc bo w zdrowaskach jest zwrot Swieta Maryjo modl sie za nami teraz i w godzinę śmierci naszej amen i życie wieczne w niebie uzyskuje sie odmawiajac Różaniec i w zyciu doczesnym mozna rozne laski otrzymac od Pana Boga i Pana Jezusa bo Matka Boża Maryja jest posredniczka lask a Pan Jezus nie odmawia swej Matce Maryi jak ona wstawia sie skutecznie z modlacym sie na Różańcu człowiekiem.Podsumowujac modlitwa różańcowa jest wielkim znakiem przeznaczenia do nieba tak jak Matka Boza powiedziala w 15 obietnicach dla odmawiakacych Różaniec.15 obietnic Matki Bożej dla odmawiajacych różaniec.1. Wszyscy, którzy wiernie mi służyć będą odmawiając różaniec otrzymają pewne szczególne łaski.2. Wszystkim odmawiającym różaniec przyrzekam moją szczególniejszą opiekę i wielkie łaski.3. Różaniec będzie potężną zbroją przeciw piekłu, wyniszczy pożądliwości, usunie grzechy, wytępi herezje.4. Cnoty i święte czyny zakwitną - wyprosi obfite boże błogosławieństwo; serca ludzkie odwróci od próżnej miłości świata, a pociągnie do miłości Boga i podniesie je do pragnienia rzeczy wiecznych; o, ileż dusz uświęci tamodlitwa.5. Dusza, która poleca mi się przez różaniec - nie zginie.6. Ktokolwiek odmawiać będzie pobożnie różaniec święty, rozważając równocześnie tajemnice święte nie zostanie pokonany przez nieszczęście, nie doświadczy karzącej bożej sprawiedliwości, nie umrze nagłą śmiercią;nawróci się, jeśli jest grzesznikiem, jeśli zaś sprawiedliwym - wytrwa w łasce i osiągnie życie wieczne.7. Prawdziwi czciciele mego różańca nie umrą bez sakramentów świętych.8. Chcę, aby odmawiający mój różaniec, mieli w życiu i przy śmierci światło i pełnię łask, aby w życiu i przy śmierci uczestniczyli w zasługach świętych.9. Codziennie uwalniam z czyśćca dusze, które mnie czciły modlitwą różańcową.10. Prawdziwie dzieci mego różańca osiągną wielką chwałę w niebie.11. O cokolwiek przez różaniec prosić będziesz - otrzymasz.12. Rozszerzającym mój różaniec pprzybędę z pomocą w każdej potrzebie.13. Otrzymałam od mojego syna obietnicę, że wszyscy obrońcy różańca, będą mieli orędowników w niebie w czasie życia i w godzinie śmierci14. Wszyscy, którzy odmawiają różaniec są moimi dziećmi, a braćmi Jezusa Chrystusa, mojego jedynego Syna.15. Nabożeństwo do mego różańca jest wielkim znakiem przeznaczenia do nieba. Różaniec mozna odmawiać o 6.30 12.30 w Radio Maryja i 20.20 w Tv Trwam i Radio Maryja.Mozna na kleczaco odmawiac Różaniec i mozna tez chodzic i odmawiac Rozaniec np.przez sluchawki w telefonie tu jest link do Różańca
youtu.be/Elt9xkuoNkk Kochani ludzie odmawiajcie tez Koronke do Miłosierdzia Bożego o 15.00 w Radio Maryja ,bo Pan Bog się wtedy lituje nad grzesznikami.Pokaż mniej