Kulczyk to nie jest popularne nazwisko,zaś pochodzi z Bydgoszczy, Piekut jest z Bydgoszczy,przenosi tu spółkę, więc skad wiesz , że nie ma vice powiązań z Janem K.? tak mnie zastanowiło skąd ty taki dobrze zorientowany?. Ktoś napisal, że auta Piekuta warte są kilka milionów, więc pomijam największą inwestycję w miescie Toruń, ktorą on realizuje , poza budową mostu przez miasto. Byłem w PDT, to jest jego dom handlowy. Jak ktoś nie był na starówce Torunia, i powiem , ze jego lokalizacja jest vi-sa-vi pomniku Kopernika na rynku staromiejskim, umieszczony w 5 kamienicach jedna obok drugiej, gdzie środek ich jest jedną powierzchnią, zas elewacja kazdej z kamienic jest inna, arcydzieło na rynku starówki jednej z piękniejszych w kraju, Nigdy w żadnym innym mieście czegoś takiego nie widziałem. Jego siedziba na Gdańskiej to wizytówka z kolei Bydgoszczy, piękna potężna kamienica z rzeżbami na elewacji. Trzeba to zobaczyć aby oceniać, więc człowieku jak nie masz pojęcia kto to Piekut to nie komentuj, i siedź cicho.
Pomijam że jest doktorem nauk ekonomicznych a nie biznesmenem z przypadku.