Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,45 zł , zmiana od tamtej pory: -22,72%

Re: Kredytin-Wezwanie-ja tam juz oddałem

Wezwanie po 22 teraz cena powyżej 22, zastanawiałem się na co tu czekać. Wykombinowalem tak, że nawet jeżeli fundy wytarguja złotówkę więcej to ja wiele na tym nie skorzystam-jak większość inwestorow indywidualnych zarobie kilka stowek, może trochę więcej. Jak by się okazało, że jednak wezwanie się nie uda no to zostaje z papierem spółki bez perspektyw. Przekalkulowalem, I wyszło mi że wolę zarobić mniej (wciąż zarobic) niż przez pazernosc na parę stowek zostać z nic nie wartymi papierami. Na Kredyt Inkaso świat się nie kończy. Kupiłem po 20, oddalem po 22. Kasa na koncie, czas dalej w swiat.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KREDYTIN 1,76% 17,35 2025-03-26 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.