Dnia 2019-07-30 o godz. 14:03 ~laptopatrowicza napisał(a):
> Dnia 2019-07-30 o godz. 10:02 ~raf napisał(a):
> > 35 groszy i to wszystko?
>
> Niestety koniec. Frajerzy nie podpięli się pod wzrosty i na tym trzeba zakończyć. Teraz już nie znajdą frajerów z kapitałem. Wszyscy dobrze wiedzą kim jest Patrowicz i ile są warte jego spółeczki-wydmuszki.
> --------------------------------------------------------------------------------------------------
> Czy ktoś zadał sobie trud by zweryfikować , to co pisali naganiacze jaki to potentat kupił akcje Resbudu ???? Jak sądzę nikt , bo w żadnym post’cie tego nie widziałem .
> Otóż firemka AP Energobau OU została założona ………………….2018/10/30 .....................................buhahahah GIGANT NA ŚWIATOWĄ SKALĘ ………………buahhaha , z siedzibą przez drzwi ze spółeczką Patrowicza ………………………………………..buhahahah ………………………a spróbujcie znaleźć ich stronę internetową …………..buhahaha …jakieś dane typu telefon …………czym się zajmują …………………….buhahaha …………..gdzie mają swoje oddziały , filie itp. ……………….buahhahaha . Czy można u nich zamówić węgiel ? , urządzenia budowlane ? , artykuły spożywcze …………………..buhahahahaha
> No to podaję Wam namiary na potentata , może sami macie firmy które będą z nim kooperować ………… buhahahah
> https://lei.info/54930076GL1HNKFQ0F89
>
> Są tacy którzy pisali o mnie naganiacz ( naganiacz na spadki ). Nie rozróżniają co to jest naganianie od tego co to PRZESTRZEGANIE !!!!!
> Ale mnie to nie uraża , nawet rozumiem tych co tak piszą . Skoro posiadają akcje , to w ich interesie jest by szły w górę . Niestety już wtopili w to bagno. Rzecz w tym , że nie zależy mi na opinii a na tym by oszuści nie golili naiwnych !!!!
> Cieszy mnie to , że na forum coraz więcej osób rozumie to i podziela mój pogląd
> Jak nie będzie naiwnych , którzy dostarczą kapitał z zewnątrz , który będzie podbijał cenę , to po dwóch trzech tygodniach zmówieni się zniechęcą do sztucznej podbitki . Jak po tylu latach i tylu tygodniach zaczynają podbijać przez tydzień , dwa i do tego wypuszczą te swoje pachołki z tekstami hossa , król wraca itd. , to łatwo wywołać euforię .
> ALE CZY W FIRMIE LUB JEJ OTOCZENIU COŚ SIĘ ZMIENIŁO ŻEBY BYŁY RACJONALNE PODSTAWY DO KUPOWANIA „PUSTEGO PAPIERU „ ???? NIE . Te wszystkie papierowe przejmowanie jednej fikcyjnej spółeczki przez drugą , komunikaty , zwołania Walnego , ma tylko zmylić inwestorów .
>
> ONI GRAJĄ NA PSYCHOLOGII !!!! BO …………………..NIC INNEGO NIE POTRAFIĄ . Udowodnili to sami przez kolejnych kilka lat , a zarząd i właściciel będzie ten sam a co gorsza to jedna rodzina !!!!!!
> Trochę podbitki i już innym się wydaje , że ja naganiałem na spadki . A skoro dzieje się inaczej to teraz będzie hossa !!!!!!!!
> ONI GRAJĄ NA PSYCHOLOGII !!!! - SPRZEDAJĄ WAM MARZENIA ŻE TERAZ BĘDZIE JUŻ INACZEJ . I wciągają kolejnych
>
> Jak widzą , że ludzie się nie nabierają , to sami przestają pompować - no bo jeśli do tej pory nowi nie kupili , to tym bardziej nie wejdą po wyższej cenie !!!!!
>
> To przykre, ale posiadacze akcji nie wyjdą na swoje jeśli nowi nie wdepną w to g. jeszcze głębiej niż Ci pierwsi .
> De facto zmówieni robią tak , że posiadacze i tak nie wyjdą na swoje a tylko zostaną ogoleni kolejni nowi .
> Zyskają tylko zmówieni ustawiający zlecenia.
> Zmówieni dostali zadyszki - brak nowych naiwnych . Radzę uważać !!!!
> Dnia 2019-07-29 o godz. 19:27 ~Jak napisał(a): ~Jak [188.146.56.*]
> > IP 31.183.174.* naganiacz na spadki a ile dostajesz ? strasz dalej a czas pokaże co z tego wyjdzie !!!! Radzę uważać !!!! na wszystkich naganiaczy w obie strony.
> --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>
> Dnia 2019-07-29 o godz. 18:52 ~Jutek napisał(a):
> > Korekta techniczna
>
> Dobre , ale chyba do odwoałania ???? buhahahah Dokładasz coś do "rozruszania " interesu ??? buhahah
> Obracajcie se za pare złotych tymi grosikami buhahahahah , nie robi to na nikim wrażenia ........buhahhahahah
> Już po sztucznej euforii!!!!! buhhahaha
> Brak kapitału z ulicy , który miałby ciągnąć spóleczkę i obrociki cieniuteńskie...............
>
> Słusznie na forum pytają
>
> Dnia 2019-07-26 o godz. 11:28 ~iq napisał(a):
> > Wie ktoś? "To ile ta spółka zatrudnia pracowników - (bez Rady Nadzorczej) ?
>
> Na czym ma być zarobek , na obrocie papierkami ???? buhahha , na wymianie papierków między spółeczkami które same też istnieją na papierze ???? buhahahahahahaha
> Obracajcie se za pare złotych tymi grosikami buhahahahah , nie robi to na nikim wrażenia ........buhahhahahah
>
> -----------------------------------------------------------------------------------
> Dnia 2019-07-29 o godz. 19:27 ~Jak napisał(a): ~Jak [188.146.56.*]
> > IP 31.183.174.* naganiacz na spadki a ile dostajesz ? strasz dalej a czas pokaże co z tego wyjdzie !!!! Radzę uważać !!!! na wszystkich naganiaczy w obie strony.
> --------------------------------------------------------------------------------------------------------
> „ strasz dalej a czas pokaże co z tego wyjdzie !!!! „
> Oczywiście , że czas pokaże co z tego wyjdzie !!!!
> To kwestia czy znajdą się nowi naiwni czy nie !!!!!!!!
> ~Jak [188.146.56.*] , jakbyś mógł napisać jeszcze coś mniej oczywistego ( zawsze i wszystko , nie tylko na giełdzie , weryfikuje czas) a bardziej merytorycznego
> Z ciekawością , przeczytam Twoje postrzeganie realnej sytuacji
> laptopatrowicza
bo ,tutaj blef goni blef !
jedna wielka patologia ! - dlaczego nie reaguje KNF ? ....bo , co ?,że czosnek !? ,,,,,,
nie do ruszenia ??
ale , jumę ekologiczną* , to mogą uprawiać ?
* - juma ekologiczna inaczej biojuma - działanie mniej szkodliwe dla środowiska !... jest cacy ?