Dnia 2025-09-16 o godz. 10:17 ~Gregory napisał(a):
> Dnia 2025-09-15 o godz. 21:29 vincent_v napisał(a):
> > Jeszcze przed 24 września spekulant z pyrlandii będzie się zabijał o papier nad 1 pln, a Vincent będzie liczył mamonę:)
>
>
> Ta "korekta" tutaj trwa od lat! 6 zł czyli ponad 10 razy tyle ile obecny kurs! Niby pod co takie wzrosty? Wymyślili jak tanio robić złoto z piasku? Tutaj już nawet nie ma powrotu do przeszłości bo posprzedawali to co mieli w przeszłości.
> Człowieku odstaw to co bierzesz, wytrzeźwiej i nie kompromituj się. Też tu wiszę ale na własne życzenie niestety, bo kupiłem kiedy myślałem że już jest maksymalny dołek, na szczęście nie wysoko wiszę i może kiedyś się uda zejść z tego ale jakie 6 zł?
Cześć Gregory właśnie wszedłeś w polemikę z najwybitniejszym umysłem na tutejszym forum. Nie wiem czy wiesz ale masz do czynienia z absolwentem Top Uczelni jednej z 10sięciu najlepszych na świecie i byłym pracownikiem najlepszej inżynieryjnej firmy na świecie. Jest to wybitny inwestor i strateg któremu złośliwy telefon zamienia "który" na "ktury" "Botswanę" na "Bocwanę" czy też "spod" na "z pod" i tym podobne. Na dowód jego geniuszu zostawię tylko to:
https://www.bankier.pl/forum/temat_wojna-odwolana-rosjanie-wycofuja-wojsko-z-granicy-ukrainskiej,52905541.html