Dnia 2025-11-27 o godz. 09:59 ~PanJan napisał(a):
> No i na budowę promu kosmicznego ma też kontrakt, słyszałem że i na ciebie też już mają kontrakt.
> >
> > Widać, że twoje pojęcie o kontraktowaniu jest takie jak pojęcie Putina o wojnie. Niby coś tam dzwoni ale jednak szmira.
> >
> > Z kim mają kontrakt podpisać jak fabryka jeszcze nie ma mocy produkcyjnych? Ja sobie w ogóle wyobrażasz taki kontrakt i jego zapisy? Ja akurat pracuję z multi-milionowymi kontraktami (100 i w górę) i za cholerę nie widzę, że ktoś podpisuje umowę na zakup amunicji z fabryki, której nie ma jeszcze. Dosłownie sobie nie wyobrażam w jaki sposób by były dystrybuowane ryzyka związane z zakupem strategicznej amunicji z fabryki w budowie.
> >
> > Twoją z dupy narracja ma się mnie więcej tak. Musk to na Marsa nigdy nie doleci bo jeszcze nie doleciał.
> >
> > Opowiadasz totalne głupoty i wykazujesz się brakiem podstawowej wiedzy w omawianym zakresie. Zrobiłeś z siebie pośmiewisko.
> > Zmień nick bo ten jest zaorany. Przeprowadź się też żeby IP zmienić bo na VPNa pewnie twoja spadziowa organizacja nie ma środków :D
Po co te nerwy? Pytanie było proste , mają kontrakt czy nie mają ? i tyle.