Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1 711,00 zł , zmiana od tamtej pory: 75,92%

Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 32

> Na H1 bardzo ładnie widać dlaczego dzisiaj zjazdzik zaczynamy, ale ja się nie znam :)

Kat, widzę Twoje kreski.
Od wczoraj zapakowałem się w S, dzisiaj dołożyłem. Jeśli pójdą wyżej, to chyba się skredytuję i jeszcze dołożę :-)
Ale lepiej niech nie idą wyżej.

Poproszę poniżej 161 fibo tej ostatniej korekty. Może jakiegoś smartfona se za to kupię...

Tylko wiesz, co oni mogą zagrać?
Mogą zrobić układ harmoniczny kraba - czyli coś, co prognozowałem wczoraj na DAXie.

Jeszcze wczoraj banan był mocno spóźniony w stos. do DAXa (gdyby miał powtórzyć za nim ten sam układ harmoniczny). Ale od wczorajszego popołudnia DAX poszedł w konsolkę, banan wypełnił X-A-B, teraz może nieznacznie spaść, tworząc punkt C, a potem może być jeszcze dość mocno UP do wypełnienia punktu D i może zrobić to, co wczoraj przewidziałem dla DAXa (idąc za nim w kraba). Być może dopiero potem nur z (tu szacunek z kresek) 1770-1800.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.