@FanPLi
Trolla nie obchodzą raporty bo trolling to pewnego rodzaj upośledzenie. Tu prawdopodobnie na skutek przykrych doświadczeń z akcjami PLI. Obstawiam, że ubrany pod Wieśka , a potem być może sprzedał z olbrzymią stratą... On nawet nie myśli, czy spółka mająca 200 baniek przychodów za niedługo i więcej już wkrótce może być wyceniana dłuższy okres czasu na 90 mln zł.... Bo gdyby pomyślał to nie miałby paliwa do swoich postów. Juz pisałem będzie ujadał, aż skonczy się boczniak wtedy zniknie. Tak nie powiem panowie myliłem się tylko zniknie, najpierw będzie jeszcze zaklinał, że ubierają, że zaraz spadnie, ale gdy kurs będzie się piął dalej on po prostu zniknie z forum jak śnieg na wiosnę :)
Pomyśl jak go musi boleć, ze on tu ciągle jest już chyba 3-4 rok bez papiera, za to pełen frustracji widząc, że spółka się rozwija i dostaje coraz więcej i coraz większe zlecenia xD
Ból od haka przysłania mu zdolność logicznego myślenia xD Na forum każdej spółki są tacy poranieni i tak samo odreagowują. Szkoda mi ich tak zupełnie po ludzku....Niestety tak działa giełda wszyscy zraobić nie mogą :)