Wiem, znam tego t ypa, miałem "zaszczyt" wymienić z nim kilka zdań . Robi z siebie krezusa i mędrca giełdy, niestety wypisując na forach dyrdymały ( w jego oczach mających go uwiarygodnić) sam się demaskuje. Zresztą z trudem potrafi sklecić dwa zdania i strasznie się denerwuje kiedy mu się grzecznie zwróci uwagę. Od razu rzuca inwektywami. Kupił mobimedia na górce za 1,2 (za namową Analityka72 - drugiego drobnego forumowego naganiacza, jak widać bardziej doświadczonego)i teraz rwie włosy z głowy. To zwykły leszcz taki jak ja czy Ty, zresztą na tych forach Bankiera udzielają się same leszcze i jeszcze drobniejsze płoteczki. Wątpię aby poważny inwestor tu w ogóle zaglądał. NC rządzi się swoimi prawami,o AT można zapomnieć. Tutaj wszyscy wszystkich chcą wyd..Y..ma.c , prezesi spółek nas wszystkich, kupujący sprzedających a sprzedający kupujących. I wszyscy razem spotykamy się na tych forach.. :) Jak czytam posty typu "wyleszczanie papiera trwa" , "AT mocne kupuj" albo "jutro górne widły" to nie wiem czy śmiać się czy płakać... Jestem tu 10 lat i tych "górnych wideł" i "zjadów do bazy" sporo się naoglądałem. Życzę Wszystkim dużo spokoju i cierpliwości