soft wiem, że często ubezpieczyciel stara się wymigać od odpowiedzialności i pewnie stąd twoje obawy jednak gdy global zachował wszelkie procedury bezpieczeństwa i ma podbite wszystkie wymagane kontrole ubezpieczyciel nie wyprze się w tym przypadku wypłaty odszkodowania
zauważ, że global potrafił już zadbać o swoje prawa w procesie z urzędem skarbowym
prywatne osoby które nie są obeznane w prawie z pewnością są kiwane przez ubezpieczycieli jednak w tym przypadku jest inaczej
stąd też ubezpieczenie prywatne całkowicie mija się z celem bo i tak nie ma szans egzekwowania ale nie możesz przyrównywać swych złych doświadczeń? indywidualnych do sytuacji globala który umie dbać o swoje prawa (procesy z urzędem skarbowym)
uważam, że global nie tylko zadba o wypłacenie odszkodowania ale też przypilnuje by kwota odszkodowania nie była zaniżona
zakładam, że sprawa oparła się o prokuraturę i obecnie czekamy na wyniki śledztwa?
nie jestem w stanie (nie mam możliwości) stwierdzić kwoty ale w przybliżeniu można założyć jakieś 60-70% poniesionych strat czyli kwoty ok 4-5 mln (w tym miejscu jest to wyłącznie moje przypuszczenie)