Dnia 2022-09-08 o godz. 11:20 ~tim napisał(a):
> Dnia 2022-09-07 o godz. 12:29 ghost_man napisał(a):
> > puknij w stół nożyce się odezwą .. :) :)
> > >
> > > Autor: ~Hans [209.126.88.*] 2022-09-07 12:20
> > >
> > > Dareczku cóż za zmiana poglądów jakże drastyczna i jak błyskawiczna :) :)
> > >
> > > https://www.bankier.pl/forum/temat_kolejny-nowy-sklep-monnari-a-wiec-rozwoj-idzie-pelna-para,55862219.html
> > >
> > > Autor: ~Darek [209.126.88.*] 2022-07-29 10:52
> > >
>
>
Zobacz wątki dotyczące Altus SAZobacz profil Altus SA> Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2019-04-16 17:52
> Opublikowano przy kursie: 2,38 zł , zmiana od tamtej pory: -44,12%
> Re: 2,5 mln
> Zgłoś do moderatora
> rozumiem chłopie że piszesz sam ze sobą .. raz z komputera raz z tabletu ??? mam nadzieję że ktoś ci za to płaci jakąś konkretną kasę bo za darmo to nie bardzo widzę sens tego .. .. czyli tak zwane trolowanie na zlecenie ..?? zapodaj jak się załapać na coś takiego bo może lepiej na tym wyjdę niż na swoim graniu ..:) :) i w dodatku bez ryzyka ..
>
> Na Altusie też cię Ubrali azatem/matti/ghost_men :)))) buhahaha same wtopy :))) czekamy na 2 zł jeszcze przed wynikami :)
nie wiem co bierzesz Dareczku/Roberciku/Kontraktowy i 100 innych Hansów Timów itp. ale coraz większy masz odlot od rzeczywistości .. :) :)
wyłapałeś jakiś mój wpis z przed 3 lat o podobnym trolu forumowym jak ty i sugerujesz że ja jako gracz trzymałbym walor ponad 3 lata .. :) :) :) weź ty koło i pi.... się w czoło może coś tam sie poukłada .. :) :) szkoda mi czasu na pisanie z ....... (pozostawię wielokropek bo naprawdę ciężko mi sklasyfikować tak ciężką chorobę umysłową ) ... na marginesie ALI bardzo dobrze wspominam bardzo fajnie się na niej grało do czasu az nie zaczęło się zamieszanie z aferą GetBAKU - teraz to już śmieć giełdowy