Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,30 zł , zmiana od tamtej pory: 132,31%

Re: JAKIE Otwarcie JUTRO ?

@Baks, co do błędu, to już wyjaśniłem, że skopiowałem nieaktualną informację ze strony bankiera i sprostowałem ją kilka minut później, więc jak już chcesz się czegoś czepiać, to postaraj się znaleźć coś lepszego. Co do obecności na forum, to zastanawiają się nad nią jedynie ci, którzy nie zgadzają się z kontestowanymi wpisami, lecz nie potrafią wytłumaczyć dlaczego, a skoro nie potrafią zmierzyć się z argumentami, to starają się kontestować obecność autora. Gdyby pisali tu jedynie posiadacze akcji, to byłaby to tak nudna lektura, że forum po prostu by umarło.

@Pass, ponowie pytanie z innego wątku, odkupiłeś? jesteś w klubie przyszłych milionerów? jeżeli tak, to po ile, bo nie chciałbym popełnić faux pas bezpodstawnie ci dokuczając :)

Fajnie poczytać nowe wątki klubu przyszłych milionerów, na przestrzeni lat było takich kilka i zawsze pojawiają się nowe przy każdym kolejnym wybiciu. Ciekawe tylko, że nikt nie sprzedał, a już wszyscy zarobili... ach, zapomniałbym, przy spadkach to jest "nie sprzedałem, to nie mam straty", za to przy wzroście miliony na kontach rosną przy każdym ułamku grosza w górę. Ta chwila jeszcze trochę potrwa, więc macie szansę zrealizować zyski, tylko pamiętajcie, że wycena rachunku to co innego niż wynik, który na rachunku pojawia się po zrealizowanej transakcji.

Czekam na wideoczat z prezesem w czwartek, zakładam, że pojawi się dużo informacji o planach, których realność będzie można ocenić.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CIGAMES 0,67% 3,02 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.