Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,82 zł , zmiana od tamtej pory: -3,91%

Re: jak to sprzedać

Ja to napisałem bo czytałem raport.

Pisałem też jakiś czas temu, przed raportem- że w tym roku jak nie pojawią się konkretne umowy to spółka będzie na krawędzi upadłości.

Sami to napisali w raporcie - zamiast rozwijać pewne nowe produkty starają się monetyzować to co mają.

Szybko potrzebują gotówki. OK - to jest zrozumiałe, ale sami określili że albo zaczną zarabiać, albo znajdą inwestora albo czeka nas ratunkowa emisja.

Pomijam temat obiecanego MDR dwa lata temu ale jak widać nie idzie im tak jak oczekiwali.

Byłem wyśmiewany od trolli a powoli realizuje się to co mówię od lat.

Może mieli dobre chęci, ale to stary Acrebit. Oni biorą się za centrum transplantacji??

Bicz Please.

Tu jedynie kółka wychodzą. Nic więcej.

Jednym z podstawowych wskaźników przy analizie fundamentalnej jest cash flow. Tu nie ma praktycznie żadnego.

Nawet z obecnymi produktami ciężko im coś sprzedać.

Każdy niech robi co chce, macie swoje mózgi.

Ale wg mnie nie wygląda to dobrze.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI -2,72% 0,79 2026-06-09 14:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.