Moje wrzutki z informacją o zagraniach Zaorskiego to, jak już pisałem, tylko ciekawostka medialna, taka jak np. ta, że Kubacki wygrał konkurs skoków. Nie znam gościa osobiście i ani mnie to grzeje, ani ziębi czy on zarabia czy traci. Kiedyś Zosia napisała, że jest przystojny, ale dla mnie to bez znaczenia :)
Kiedy Emeryt jeszcze pisał na forum to nieraz na wątku dyskutował z innym kolegą na temat jakiegoś meczu tenisowego, bo go to interesowało, ponieważ w młodości sam grał w tenisa. Ale na pewno nie wszyscy czytający wątek byli tym zainteresowani, np. ja :))
Nigdy nie grałem w tenisa i nawet nie znam zasad gry, ale przez ponad 40 lat ćwiczyłem karate, najpierw Shotokan, a później Tradycyjne. Ale to nie jest dyscyplina medialna, więc nie byłoby o czym pisać.
Ravcio z kolegami po ważnych meczach naszej reprezentacji w piłce nożnej też prowadzili dyskusję na wątku, ale nie brałem w niej udziału bo też nie jestem teraz fanem tej dyscypliny. W młodości mocno się nią fascynowałem, ale to były czasy gdy Górnik Zabrze grał z Manchesterem City, czy Manchesterem United ( po naszej stronie młodziutki Włodzimierz Lubański, a po stronie Anglików wspaniały technik i bożyszcze kobiet George Best ). Mecze z AS Roma, kiedy na stadionie w Rzymie zgasło światło, no i wspaniały Jan Ciszewski – proszę państwa……
Ale to było dawno.
Jeśli już wspominam dawne czasy na wątku, to pamiętam, że dawno, może ponad 10 lat temu, @ostry stwierdził, że ten forex to dla niego podejrzana sprawa, i nigdy by tam nie zainwestował nawet złotówki. Myślę, że do tej pory zmienił zdanie, ale czy pisząc o tym, wyrażam swoją fascynację nim?