Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Graham pamiętasz te zagrywki?

"jasne ze tak, niech sie inni smieja niedlugo im te usmieszki pospadaja ja przewaznie wiem co wzrosnie, mam chyba taki dar do tego ;) powiem jeszcze tak, dopoki Matyjas wciaz ma akcje a nawet dokupuje(bo ma coraz wiecej, poczytajcie infa) to mozna byc spokojnym, jeszcze bedzie tu mocne wybicie predzej czy pozniej on tez bedzie chcial sprzedac z zyskiem i zarobic pare mln zl na akcjach tak jak zarobil na PMI, cierpliwi ladnie zarobia na tej spolce, przekonacie sie o tym wkrotce.. "

hahahha słuchajcie swojego bożka. Niedawno w tym stylu naganiał, że UNITED wart złotówkę i więcej a ostatnio napisał, że 11 gr. Już niedługo wam tak napisze jak już wystarczająco dużo jeleni tu ściągnie. To płatny naganiacz zobaczycie sami.
No wiem, że dla Grahama liczy cię wskaźnik cena do zysku a na tym papierku wynosi on 0 słownie: zero. BUhahhahahahaha

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
8FORMULA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.