Dnia 2022-12-19 o godz. 17:13 ~J-23 napisał(a):
> Dnia 2022-12-19 o godz. 15:35 ~hmm napisał(a):
> > Sluchajac ciebie gamoniu mam dejavu jakbym slyszal tych wszystkich domoroslych pseudo nostradamusow co to w 1999 roku wieszczyli na sylwestra koniec swiata. Prawda jest taka ze to sie dopiero okaze dla kogo to bedzie jedynie liczba a dla kogo bedzie cos znaczyc I to na szczescie nie ty bedziesz o tym decydowal
>
> A w roku 2012 (a może 2004 ?) miał być koniec Świata 'wyliczony" przez MAJÓW z Ameryki Śr.
> Już dawno temu pisałem , że na pisarstwie S,F. nasz wc**** lepszą by kasę zbił niż na Inwestycjach na GPW
>
> do pojutrza ,...???
Ale tu nie będzie końca świata, tylko zbawienne dla tego świata solidne przerzedzenie ludzkości :-).
Ja się akurat z tego cieszę, będzie luźniej na drogach, sporo miejsc parkingowych itp.
A tu kolejny artykuł maskujący skuteczne działanie szczypawek:
https://www.medonet.pl/zdrowie,piec-powodow--przez-ktore-zima-wzrasta-ryzyko-zawalu-serca,artykul,1734961.html
Czekam na artykuł, w którym napiszą, że posiadanie psa zwiększa ryzyko zawału serca. Wszak trzeba wychodzić z nim na spacery x-D.
Także chłopcy, spokojnie, nie pchać się, kolejka długa, ale szybko zleci, ja w każdym razie nie będę się wpychał, możecie być spokojni :-).