Forum Ogólne

Re: Eniro Polska Sp. z o.o. - Uwaga na przedstawicieli handlowych!

Dla wyjaśnienia opiszę bardzo skrótowo mój przypadek aby wyjaśnić dlaczego poruszyłem ten temat i aby inni uważali na niemożliwe praktyki konsultantów eniro. O innych przypadkach poczytajcie gdzie indziej, a jest gdzie i co czytać !!!
Przez wiele lat miałem reklamę w panoramie firm i dlatego znałem warunki ogólne umowy i nie miałem większych zastrzeżeń do działań pracowników eniro i samej Panoramy Firm po za bardzo niską skutecznością mojej wizytówki (ale taką beznadziejną skuteczność to może tylko ja miałem? ). Niestety ostatnim razem efekty spotkania z pracownikiem eniro przeszły moje najśmielsze oczekiwania a zwłaszcza kwota na wystawionej i przesłanej fakturze. Krótko mówiąc kwota ta znacznie odbiegała od ustalonej z konsultantem eniro i widniejącej na umowie. Jak to możliwe? Powicie udowodnij!!! I tu polecam innym zachować szczególną uwagę!!! Konsultant eniro, zabierając wszystkie materiały z mojego biurka, zabrał również kopię podpisanej umowy, przeznaczoną dla mnie!!! ( I jak tu udowodnić ??? ) Jej brak zauważyłem, gdy konsultant eniro już wyszedł a prowadząc odjeżdżający ode mnie służbowy samochód przecież nie mógł odebrać mojego telefonu i jej odwieźć. Gdy dzwoniłem biura obsługi klienta eniro usłyszałem, że to niemożliwe i oczywiście regułkę " przecież pan wiedział co pospisuje". Jak wyglądała umowa, obejrzałem sobie w internecie na stronie: http://komentujemy.republika.pl/ Poczytałem co nie co w internecie o profesjonalnym podejściu konsultantów eniro do zdobycia odpowiedniej wielkości sprzedaży ( podpisanych umów ) i innym też radzę poczytać, dla własnego dobra i bezpieczeństwa. Uczcie się na moim i błędach innych, zanim i Was eniro przekona do podpisania umowy w wybitnie profesjonalny sposób !!!