Ruszy sie, nie ma obawy. Spolka jest troche w cieniu, bo na NC pospolstwo nie zaglada. Ale Ekopol to prawdziwa bomba z opoznionym zaplonem. W ciagu ostatnich kilkudziesieciu dni zostalismy zbombardowani informacjami o otwieraniu nowych mikrostacji. To pozwolilo nam na wyjscie cen akcji z okolic 3 zl na obecne poziomy. Spolka jest dobrze zarzadzana, dziala w pewnej niszy, gdzie nie ma konkurencji, a miejsca na rozwoj duzo. Jest to naprawde konsekwencja godna podziwu. Piecuch ma dobry plan i dobrze go realizuje. No i jak czytam kolejne raporty finansowe, to szczeka mi opada. Nowa emisja akcji odlozona, a spolka bez niej radzi sobie doskonale i realizuje cele, ktore mialy byc osiagniete za pieniadze uzyskane z tej emisji. I zarabia kase! No i jeszcze jedno; jak wroci temat wejscia na glowny parkiet , to nie wiem , gdzie sie zatrzymamy. Ale bedzie naprawde wysoko.... To moja prywatna opinia i prosze sie nia nie sugerowac przy podejmowaniu decyzji inwestycyjnych. Oczywiscie posiadam akcje Ekopolu...
Pozdrowka...Puch.