Zacisnąłem zęby i obejrzałem fragmenty tej jego transmisji sprzed kilku dni gdzie pokazuje wyniki swoich typowań nazywanych Top-15. Dla mnie osobiście to jest niewiarygodne jak tak można w żywe oczy bezczelnie łgać! To co on tam podaje nie ma ABSOLUTNIE NIC wspólnego z rzeczywistością! Byłem subskrybentem - krótko bo krótko ale pięć edycji tych jego portfeli miałem okazję doświadczyć - i wciąż mam w arkuszu co w poszczególnych kwartałach było jego wyborami! I poprzednio napisałem o choćby tej jego czołówce na której się szczególnie dobrze znał jak twierdził. I jaka to wtopa niemiłosierna! I tak kwartał po kwartale! ŻADEN z jego portfeli nie dał zarobić! Żaden w żadnym kwartale! O wynikach zbliżonych do Wigu nie wspominając. Zwłaszcza że te jego alternatywy dla spółek gamingowych jeszcze gorzej mu wychodziły! Amika jako ten polski Samsung awansowana na pierwsze miejsce z ceną 174 zł gdy dziś ledwie 56! Czy Pure po 90 gdy dziś po odbiciu się od dna na poziomie 5 zł cena waha się wokół 20! Czy DataWalk którą typował "pod przejęcie" jak się wyrażał z ceną 186 zł a dziś 40! I tak spółka po spółce i kwartał po kwartale wtopy takie że ból głowy i...na koniec wychodzą naprawdę kosmiczne stopy zwrotu które pokazuje i o których mówi że ich nie trzeba reklamować!
Może jestem naiwny ale naprawdę nie myślałem że można być tak bezczelnym! Tak kłamać i oszukiwać zaprzeczając faktom których doświadczyli realnie ci którzy się z nim zetknęli!