Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  141,00 zł , zmiana od tamtej pory: -33,90%

Re: Dołek zaliczony ,a teraz sie pozabijajcie

Dochody Noctiuci na razie są małe ale będą milionowe jak zaczna sprzedawać emitery 3-4 generacji , a na razie wystarczy że w raporcie napiszą że kamienie milowe dopełnili i będzie ostry skok w góre na wartosci akcji, bo każdy krok milowy to przybliżenie do komercjalizacji produktu. ;)
zresztą już dziś kurs się dzwiga do góry bo baranki widzą że kto trzyma akcje to tak w zasadzie na nich nie traci a tylko zyskuje, a skoki o kilka zł sa czynione tylko przez kółkarzy którzy sie tu zlecieli jak sępy , żeby sprzedać kilka zł drożej innym kółkarzom niż sami kupili ale tak w rzeczywistosci to sami sobie uwalaja kurs i tak jak by popatrzył z boku to w sumie po tygodniu wcale nie maja wiecej akcji niż mieli za te same pieniadze, bo akcja stopniowo idzie w góre i ci co sprzedali 2 dni temu teraz bedą ze zdziwieniem odkupywać soje akcje tylko o 10 zl drożej ;)) , wiem bo sam tak robiłem spekulacyjnie byle kilka zl sprzedać wyzej i znów kółeczko a w sumie to najwięcej akcji miałem za pierwszym razem potem już bylo tylko gorzej ,pomimo zysków na jednostkowych transakcjach zawsze był moment że nagle wyskoczyło do góry i za pieniadze ze sprzedaży wcześniejszy 100 akcji nie kupiłem 101 za te same pieniadze tylko 90 szt czyli jest sie 10 szt w plecy ;)) w sumie na finale było mniej akcji ;))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NOCTILUCA 3,79% 93,20 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.