Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,43 zł , zmiana od tamtej pory: -3,94%

Re: Dobra nie wygłopiaj się wracaj do bazy

dobra ja tu mam baardzo duzy pakiet akcji potrzebował bym 5mln aby te kacje kupic w czasch piku z 2020. Anyway jeste mu chociaz wiem jak duze jest ryzyko. Mały byc miliary przychodu i nic i tak samo miało być dokapitalizowanie 300mln a tym czasem sprzedaz po 3 pln . Słuchajcie jak zaczynam się temu przyglądać to układa mi sie tylko jeden plan odtrwać do sprzedaży. Moim zdaniem chinski inwestor ktory ograbi sebka z akcji ale zostawi na miejscu ceo na 3-5 lat. Dokapitalizowanie na poziomie 100-200mln usd. Tam już nie ma kasy na prowadzenie działalności a te nowe umowy i pisanie kodu dla innych to nie moze byc strategia firmy AAA która ma 500+ pracowników. Widzieliscie gdzie na swiecie tak wielkie studio ktore jedynie klepie kod. Także moi drodzy albo sie myle i to upadnie alob Seba zrobi pierwsza dobrą rzecz od 2021r zupełnie jak darth vader w swojej ostatniej chwili ratuje swoje dziecko. Seba sprzeda i uratuje ludzi i firmę a będzie odbicie i w 2026 ogłoszą kolejne własne tytuły na 2028 :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PCFGROUP -0,15% 3,29 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.