dobra ja tu mam baardzo duzy pakiet akcji potrzebował bym 5mln aby te kacje kupic w czasch piku z 2020. Anyway jeste mu chociaz wiem jak duze jest ryzyko. Mały byc miliary przychodu i nic i tak samo miało być dokapitalizowanie 300mln a tym czasem sprzedaz po 3 pln . Słuchajcie jak zaczynam się temu przyglądać to układa mi sie tylko jeden plan odtrwać do sprzedaży. Moim zdaniem chinski inwestor ktory ograbi sebka z akcji ale zostawi na miejscu ceo na 3-5 lat. Dokapitalizowanie na poziomie 100-200mln usd. Tam już nie ma kasy na prowadzenie działalności a te nowe umowy i pisanie kodu dla innych to nie moze byc strategia firmy AAA która ma 500+ pracowników. Widzieliscie gdzie na swiecie tak wielkie studio ktore jedynie klepie kod. Także moi drodzy albo sie myle i to upadnie alob Seba zrobi pierwsza dobrą rzecz od 2021r zupełnie jak darth vader w swojej ostatniej chwili ratuje swoje dziecko. Seba sprzeda i uratuje ludzi i firmę a będzie odbicie i w 2026 ogłoszą kolejne własne tytuły na 2028 :)