Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do radnego

Jestem przyjaźnie nastawiony do ludzi i zawsze piszę co myślę. chociaż coraz rzadziej, mam dosyć ujadania, bluzgania i wyzwisk. A przecież jak nie jesteś posiadaczem danych akcji to patrzysz trzeźwiejszym okiem i widzisz co się dzieje, a nie co chcesz żeby się działo. Tutaj jest od dziś nie wesoło doświadczają was bo chyba znowu jakieś wsparcie żeście przebili. Jeszcze boję się go łapać. Trzymajcie się zdrowo

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SYNTHOS -0,20% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.