Forum Giełda +Dodaj wątek
Kiedyś kupiłem Astarte po około 9zl , wytrzymalem do 50zl, potem po pierwszej euforii, zalowalem.Odjechala na ponad 100zl.Zawsze ja obserwowałem i gdy zeszła do moich poziomów kupowałem( partiami od grudnia)Firma jest prowadzona przez mądrych gości, nie jest rozwadniana emisjami ( to rzadkość) a plany i przyrost zysków bardzo fascynujący.Patrząc się na wykres pięcio letni, mam wrażenie ze ze po dwu latach wzrostu i teraz roku korekty , jesteśmy przed nowa fala , która po analizie przyszłych planów powinna podniesc cenę akcj do ok 200zl w roku 2013.Dla pesymistow , przypominam sobie jak była po 35zl ,,analitycy" pisali sprzedaj wartość docelowa 28zl. Oczywiście papier rósł dalej do 105zl.. To samo jest teraz.Tylko ciekawa ze firma jest mała i mało płynna , a recenzuje ja aż sześć biur, a wszystkie fundusze emerytalne, maja ja w portfelu.( ujawniły na koniec roku)Na koniec przypomnę ze co roku zaskakuje większymi wynikami od prognoz.
  • DO OBS Autor: ~klosPrz
  • Re: DO OBS Autor: ~Obs

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASTARTA -1,67% 47,10 2026-06-09 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.