witam,
ojhhh Panowie Panowie,
coraz większa żałość, ujadanie, obrażanie i fuckowanie na forum, a szkoda bo pozbywając się czarnuchów, jara etc miałem nadz że 'nasze' forum będzie miejsce gdzie można wymienić merytoryczne uwagi, informacje, poglądy, a niestety widzę że powoli zamienia się w istny folwark chamstwa i nienawiści, szkoda szkoda
moim skromny zdaniem jak ktoś jest 'prostakiem' w wirtualnym świecie jakim jest forum to i jest prostakiem w życiu, nie wiem jak wy ale ja nie mam najmniejszej ochoty na dyskusję z kimś takim, w realu stronię od takich ludzi jak tylko mogę.
przyznam uczciwie że troszeczkę inaczej sobie wyobrażałem kurs po ogłoszeniu inwestora, miałem nadz na wybicie w okolice 60gr i tam spokojną stabilizację, a w miarę pojawiania się nowych inf na powolne upy, no cóż nie wszystko idzie zawsze po naszej myśli
w przeciwieństwie do co niektórych ze 'starej' gwardii ja nie zamierzam nikogo wyzywać i nagle przekonywać że Trion to śmieć, a tym bardziej sprzedawać papiera, czekam na emisję z pp i później na rozwój wydarzeń.
co do samego inwestora Alterco, poczytałem, poszperałem etc i uważam że był to dobry wybór i zaprocentuje w przyszłości, wystarczy poczytać o planach akwizycyjnych spółki, projektach etc, a na dobrą sprawę sami są świeżakami na rynku deweloperskim lecz po inwestorach widać że mają duże zaufanie i pełne poparcie
a co do ich emisji to chyba normalne, że jak chcą pozyskać kasę na rozwój muszą COŚ zaoferować nowym inwestorom, na obecną chwilę mają 1,5 bańki akcji więc to jakaś śmieszna ilość, a oferują od 2,5 do 3,4 i najprawdopodobniej zakończy się pełnym sukcesem, a to pozwoli na porządne wspieranie Triona
aha, np. budowa i sprzedaż domków pod poznaniem rusza w II kwartale więc rewelacja, a w takim miejscu te 50 domków zejdą jak świeże bułeczki:)
można by wiele pisać lecz chyba szkoda czasu bo każdy i tak ma swoje zdanie, ja jestem młodym człowiekiem i staram się zabezpieczyć przyszłość mojej rodziny, powtarzam przyszłość, a nie jutro więc niech interpretuje każdy jak chce
co do DD,
no cóż mogę powiedzieć, sprzedał? jego decyzja,
trzyma dalej i podkurza innych? jego decyzja,
dla mnie to nieistotne, a jak będę we wro to i tak pewnie z nim jakieś piwko spiję:)
choć chyba z tym 1,30 PLN mu się pokręciło, heheh:), pewnie miał na myśli 1,3%%%%:)
pozdrawiam i niedługo zarzucę jakieś fajne infa