Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czy to już Emmerson tak sypie swoimi akcjami ???

Dnia 2014-10-17 o godz. 12:59 ~Okulista napisał(a):
> A może to Emmerson sypie z ukryciaka - już Astoria w podobnym stylu
> wywaliła swój pakiet. W końcu zostaniemy z tym g....m sami.

Jakim g.... m tak samo działo się na terra. A dzisiaj świętują wzrost 100% w parę dni.
Nawet jeśli to emmerson (wcześniej czy później pojawi się ESPI i się dowiemy) nie wywala poniżej ceny nabycia tylko powoli realizuje zyski. A ma tyle akcji że mu wszystko nie pójdzie jak by był kurs np 10 zł bo wtedy wielu z Was już będzie sypać.
Trzeba czasami trochę myśleć. Ja jak postawią nisko baton to sam znowu trochę łykne na szybko sprzedaż. Natomiast to co mam zainwestowane w spolke oddam dopiero za rok. A trochę tego jest i żadne spadki mnie nie wystrasza.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRIME -7,37% 0,88 2025-11-27 15:57:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.