Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,85 zł , zmiana od tamtej pory: -97,30%

Re: Czy to czas na zakupy ??

Witajcie ,
te sto pare kilo to przerzutka z wora do wora jak bylo pare mies temu 28.03.2017 obrót ponad 280tyś akcji.
Co do wyników jak zwykle 1wszy kwartał cieńki dodatkowo problemy z systemem = pewnie strata będzie 5-6,5mln
jak to mają w zwyczaju i znowu zbiórka akcji po wynikach ,potem powinno być lepiej ,pogoda jaka jest każdy widzi
dawno takiej nie było ,wiosny nie będzie pewnie od razu wejdziemy w lato,
co do postów o wezwaniu - mogą zrobic ale nie muszą minęło już pół roku więc cena może być niższa jka i wyższa wg uznania
kliki z zarządu.
kolejne półrocze stracone wg mnie ,dopiero po tym roku zobaczymy czy wszystko idzie zgodnie z planem i poszczególne segmenty zarabiają na siebie ,bo na break event to juz wąsacz 3 razy co roku zapowiadał i lipa .
Dlaczego firma nie wyciągnie konsekwencji wg odpowiedzialnych za całe wdrożenie ,przeciez to kpina ,no chyba że celowe działanie zarządu na obniżenie wartości akcji i powolny skup .
Mam tego już z kolegą sporo i trzymam dalej ,byłem na walnym na którym zablokowaliśmy rodzinkę z resztą menażerii
też mnie to wkurza bo ponad 3 lata czekam uziemiony ale po takiej cenie nie sprzedam, dodatkowo jka widzisz że spółki inne rosną a tutaj taka padaka i marazm panuje, z czatów zrezygnowali ponieważ dopięli swojego TXM wszedl an GPW kasę zgarnęli
nasz majątek został rozwodniony .
pozdrawiam wytrwałych ,odpoczynku po tygodniu pracy życze wszystkim i ochłonięcia z emocji bo
własnie na strach i decyzje podejmowane pod wpływem emocji liczą prezie z wąsaczem na czele.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
REDAN 0,00% 0,05 2025-05-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.