Spora część inwestorów, w szczególności tych doświadczonych jest przekonana, iż po połączeniu kurs spadnie do przysłowiowych 10 gr. Jest to jedna z opcji, możliwa ...ale. Spółka na chwilę obecną nie posiada jakichkolwiek fundamentów, możemy debatować o branży XXX, kilka gier, umowa z brazzers itp. itd. Jeśli patrzeć od strony AT na chwilę obecną, to nie ma tu niczego co może wpłynąć znacząco na kurs. Drugi scenariusz to typowa gra psychologiczna - dla wielu (a ich przybywa) to te marzenia o wielkich wzrostach kursu na samą myśl o grach XXX i wynikających zyskać. Tutaj może nieźle zadziałać spekuła i wchodząc teraz zysk którkoterminowy może być naprawdę imponujący. Zobaczcie ile jest na rynku spółek śmieci, bankrutów, które rosną i dają zarobić duże pieniądze tylko dzięki marzycielskich zapędom inwestorów. Scenariusz pod którym ja się podpisuje to wzrostu kursu już pod koniec marca/kwietnia o 50%, a może dojedzie nawet do 100% i potem wielkie bum na 30-40 gr. Póżniej 2-3 letni boczniak, do czasu aż spółka pokaże stałe zyski z aktualnej działalności, zdobędzie zaufanie szerszego grona inwestorów, nie będzie jakichś katastrof itp. Nie naganiam, mam mały pakiet, który może leżeć te 2-3, a nawet i 5 lat. Każdy podejmuje decyzje sam, ja podjąłem - najwyżej za 5 lat powiem "trudno, ale chociaż spróbowałem i jeb*ć, że nie nie zabrałem rodzinki na kolejnej narty".