Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  197,60 zł , zmiana od tamtej pory: -25,40%

Re: Czy Scope wypłaci dywidendę większą niż wycena akcji?

ty czegos nie rozumiesz --Że rynek to nie jest apteka i że różne historie buduja te same spółki w róznym okresie czasu---- SCP miał 270 PLN w 2020 roku gdzie nie miał ani przychodów anu zysków ani tym BARDZIEJ dywidendy--- jak juz wszyystko BYŁO jasne i POSZDŁ DEAL to ja kupiłem nadal kwita grubo ponizej 200 PLN ---

To że tak Gnoili SCP obecnie --to bynajmniej nie oznacza że bedą go dnoili przy okazji kolejnych Monetyzacji i Dywidend--i moim zdaniem SYTUACJA bedzie zupełnie inna niz to co miało miejsce przy okazji PCR/ONE.

dokładnie TAK jak TY mysleli tez CI co nie wierzyli w CDR --- oni też GADALI że W3 taki HIT a kurs stał w miejscu przy kapitalizacji 2.5 MLD PLN ---Wielu ludzi nie wytrzymało tej presji i oddało kwity ---Aby potem okazało sie że przy Okazji Koiejnego debiutu CP2077 Kurs nie bujał sie na ABstrrakcyjnie Smiesznych wycenach rzedu 2-3 MLD PLN ---tylko pojechali prawie 20 RAZY WYZEJ na 40 + MLD PLN.

Podobnie było np z 11 BIT po TWOM stali stali po 7 PLN ---zeby pod debiout FP pojechac na 600 PLN -

Tutaj Bedzie podobnie BO ci co MIELI ODDAC JUZ ODDALI KWITY---DUzo wiecej sie nie wydębi papaieru OD LUDA ---a to znaczy że zeby kupić trzeba bedzie wiecej zapłacić ---- I powiem taką rzecz --Ja te ż zamierzam dokupować moze nawet za Pare MLn PLN akcji SCP ---jesli temat z CIG wypadnie bardzo dobrze ---- i szczerze też chciełbym kupic jak najtaniej ale mam swiadomosc że To moze byc nie mozliwe za jakis czas zeby kupowac nawet po 2XX PLN nie mówiac o 1XX PLN ktore powoli przechodzi do przeszłości.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SCPFL 0,55% 147,40 2025-11-28 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.