Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,57 zł , zmiana od tamtej pory: -28,07%

Re: Czy firma Wygenerowala dodatkowe koszty by zanizyc wyniki?

pisałem w tym wątku wyżej, że udzielasz się a nie posiadasz akcji

odpisałeś :

Błąd w ocenie zarówno kondycji firmy jak i stanu mojego portfela akcji.

Po takiej odpowiedzi jeśli zanegowałeś moje stwierdzenie, że nie posiadasz akcji rozumiem, że posiadasz

Czekam na jedna odpowiedź odnośnie MXP zobaczymy czy ją otrzymam w najbliższym czasie

Wieżę w tę firmę i zarząd, że jednak coś się zmieni. Gdybym ja był właścicielem w takiej sytuacji jak oni teraz są to powinni skupować akcje z rynku sami jak nie chcą się ujawniać, że to robią to zbierać przez kogoś innego i mając większość z FF wtedy mogliby zrobić wezwanie na resztę albo w końcu zacząć podnosić wycenę spółki i częściowo sprzedawać pakiety jakiemuś z Funduszy zbierając teraz akcje w cenach 0,5-0,8 zł śmiało mogliby na każdej akcji zarobić grubo powyżej 100%

Pieniądze mają

Zastanawia tylko czy

Paweł Śliwiński posiada dalej 325 tyś sztuk
Jacek Mrowicki posiada dalej 325 tyś sztuk

był jeszcze Jarosław Klimański który posiadał na ostatnie zestawienie po zejściu poniżej 5% głosów 349 tyś akcji  to daje razem 1 mln sztuk przy FF 1,8 mln

Jeśli oni trzymają akcje to FF wynosi 0,8 mln sztuk przy tych cenach na skupienie wszystkiego spółka potrzebowałaby około 500 tyś zł

Co to dla rodziny by zebrać taki pakiet kwestia czy ten FF taki jest bo możliwe że już ktoś sporo zakumulował my jesteśmy mali

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MAXIPIZZA 5,13% 0,41 2025-11-25 15:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.