Dnia 2015-08-27 o godz. 08:57 ~Fifarafa napisał(a):
> dostaliście informację na maila, gdzie wysłać oryginał pełnomocnictwa...wysłaliście? To nie walne ma się do Was dostosować, a Wy do niego
>
> a tak nawiasem inni zdążyli wszystko zrobić...więc Panowie bądźmy poważni ...ja nad każdym nie będę stał...
> chcecie współdziałać proszę bardzo, ale terminy muszą być dotrzymywane
Masz rację Fifa , sam zawaliłem bo na urlopie czas szybciej płynie i 30zł poszło do kosza.
Pisałem już kiedyś żeby zrobić jakieś forum gdzie na bieżąco można by takie komunikaty przypominać aż do bólu.
Każdy ma też swoje sprawy , inne spółki itd. Ja akurat lagę już kładę na te akcje bo zostało mi tyle co kot napłakał a po prostu
chciałem pomóc i pewnie jest takich osób z małymi pakiecikami też sporo.
Jakbyście chcieli to ponawiam ofertę bo mamy z Analitykiem już postawione prywatne forum gdzie zajmujemy się akurat Fluidem
ale jakiś czas temu dodałem tam dział Dependa tylko on póki co jest martwy. Nie chodzi mi też o to żeby tam pisać jakieś tajne rzeczy ale żeby mieć jedno miejsce gdzie nie będzie jakiegoś bełkotu a ludzi jest o wiele łatwiej zweryfikować i widać czy np,
nie ma kogoś ze spółki czy jakiegoś innego dowcipnisa. Nam swego czasu udało się na Fluidzie tylko spośród naszych
forumowiczów zebrać ponad 2,5 mln akcji i akurat pomogliśmy prezesowi - tu akurat jest inna sytuacja ale pewnie też łatwiej
byłoby nam się zebrać do kupy żeby postawić im kontrę.
Pozdrawiam i pomyślcie spokojnie nad tą propozycją .
Fora oczywiście byłyby izolowane więc ludzie z Fluida nie widzieliby wątków Depka ( oprócz mnie i Analityka bo akurat akcje mamy obu firm ) i odwrotnie.