Po pierwsze giełda jest bardzo dynamiczna , dlatego nie jestem w stanie wszystkiego przewidzieć nie jestem taki ja wy piękny i inteligentny i z góry wiem co się wydarzy - zobacz sam tytuł posta .
Co do 17 zł życie szybko zreifikowało plan i trzeba było coś robić więc zrobiłem najpierw oddałem 50 % akcji następnie 30% później ostatnie 20 % na każdej operacji zarobiłem parę "groszy".
Aktualnie gram na BML i cały czas dokupuje , jak spada( ostatnio dosyć mocno ) to uśredniam , stąd taki wynik , aktualna średnia to 8,51 przy 100 a może parudziesięciu tyś akcji , akurat ilość dla ciebie ilość nie powinna mieć tutaj znaczenia bo dla was wszyscy jesteśmy biedakami co pracują na etatach w biedronkach.
Naprawdę życzę ci aby w życiu ci się tak poukładało w połowie jak mi , a możne masz lepiej ale to mnie nie interesuje , mnie interesuje stan mojego portfela i jak wzrasta to jest super jak spada to podejmuję inne ryzykowne inwestycje aby dalej być na +.
Nawet jak masz super dużo kasy możesz mieć jeszcze więcej - porostu zrezygnuj z przesiadywania na forum po parę godzin dziennie i zacznij robić coś co przyniesie dodatkowy zysk , jak jesteś bezrobotni i piszesz dla zabicia czasu mogę pomóc znaleźć pracę u mnie cie nie chcę ale może ktoś ze znajomych cię przyjmie do pracy.