Wczoraj u jankesów zazieleniło się więc może jest szansa na zielone zakończenie u nas.
Santa, jeżeli będzie lockdown, to zastanawia mnie na jak długo. 2 tygodnie? Do wiosny, nazwijmy to w sezonie grypowym, ilości będą rosły. Niestety liczby działają mocno psychologicznie, nie należy zapominać, że są to wykryte zakażenia a nie osoby hospitalizowane. Niektórzy specjaliści mówią, że do marca będzie po sprawie, bo większość i tak się zakazi i przejdzie przez to. Jak będzie faktycznie, ciężko powiedzieć, ale jest pewne - znowu zadziała próba wywołania paniki.
Za 4 dni wybory w USA. Sondaże pokazują, że Biden wygra, ale czy na pewno Trump tak łatwo się podda? Na moje, to jeszcze wyciągnie asa na koniec i kto wie.
Reznor, widziałeś te 40 sekund WH? Trochę mało i ciężko opiniować. Ja natomiast kończę Layers of Fear 2. Początek nudny. Do grafiki nie mogłem się przestawić, ale im dalej w las tym więcej grzybów. Jeżeli chodzi o dźwięk w tej grzej to majstersztyk. Obowiązkowa gra na słuchawkach. BW z Epic już pobrane i czeka.
CDR będę brał tylko jak spadnie poniżej 300. Na long tylko Orlen poniżej 40zł. Reszta spółek do obserwacji i nauki.
A co z tym PCR One? Gotowe już?