Ja kocham naród wybrany i Pana Panie Aleksandrze bo jest Pan Polakiem pochodzenia z narodu wybranego. Kocham Matke Boza z narodu wybranego posredniczke wszelkich łask od Pana Boga, kocham tez wszystkich Żydow z narodu wybranego wyznawcow judaizmu. Kocham Swietego Abrahama, Mojżesza ,Świetego Krola Dawida, Swietego Jozefa, Swojego patrona z bierzmowania Swietego Jude Tadeusza, mame i tate Matki Bozej Swieta Anne i Swietego Joachima i wielu jeszcze Swietych i prorokow z narodu wybranego . Mam nawet znajomych policjantow Polakow z narodu wybranego i oni tak jak ja odmawiaja wiele Różańcow. Nawet mnie Pan Jezus uzdrowil z choroby nog bo zle chodzilem jak powieszono obraz w kosciele Farnym w Bialymstoku obraz Swietego Jana Pawla 2 w grudniu 2014 r i pod obrazem polożono ksiazke z intencjami zeby kazdy wpisal swoja intencje. Ja wpisalem zebym dobrze chodzil i za dusze w czysccu cierpiace i w lutym 2015 r przyjmowalem komunie swieta na mszy o godz 18 i prosilem przy przyjmowaniu komuni Pana Jezusa zebym dostal od lekarza jakis dobry lek od depresji bo zle chodzilem, a Pan Jezus uzdrowil mnie z depresji i chorych nog. Rano wstalem nastepnego dnia i patrze ze juz dobrze chodze i nie mam depresji. i z radoscia zaczalem chodzic po 8 km od kranca do kranca Bialegostoku cieszac sie ze mam przyjemnosc z chodzenia. Polecam oprocz Rozancow odmawiac Koronke do Bozego Milosierdzia ogodz 15 codziennie np z radiem Maryja. i przeczytac ksiazke Cuda Swietej Faustyny za 21 zl w internecie mozna kupic jest tam napisano chyba ze 100 cudow jakie byly po odmawianiu koronki i za wstawiennictwem Swietej Faustyny. Polecam tez ksiazke pt' Uwielbienie Maryji' Alfonsa Liguoriego i pisze w tej ksiazce jakie laski zsyla Maryja kto sie do niej ucieka przez modlitwe najlepiej Rozancowa bo Matka Boza we szystkich objawieniach jakie byly mowi zeby ludzie odmawiali Rozaniec. Pozdrawiam Panie Aleksandze Pana bardzo serdecznie bo ja kocham wszystkich ludzi z narodu wybranego i rowniez wszystkich wyznawcow judaizmu.