Dnia 2023-04-10 o godz. 15:38 ~ktoś napisał(a):
> Plany globalistów = m@sonów powstawały znacznie wcześniej niż 50 lat temu. Ja proponuje poczytać Alberta Pike i Apokalipsę św. Jana. Wygląda na to, że nasze pokolenie będzie świadkiem działania antychrysta i znamienia bestii. Wtedy cena akcji nie będzie miała znaczenia, bo kto nie przyjmie znamienia bestii nic nie kupi ani nie sprzeda. I teraz UWAGA: każdy kto przyjmie znamię bestii straci życie wieczne. Oto właśnie toczy się ta walka: o nasze nieśmiertelne dusze.
O tym, między innymi, mówił Harakiri na swoich wykładach.
Ci, którzy przyjęli "preparat", w zasadzie są już pozbawieni "duszy", choć ja bardziej nazwałbym to świadomością, która po śmierci jest przetransferowana do innej gęstości, mnie podoba się nazwa Astral.
Zobaczymy, jak to pójdzie u nas z tym CBDC, ludzie nie chcą wycofania gotówki, nie będzie łatwo, choć wiadomo, że oni mają w zanadrzu "argumenty", którymi będą chcieli "przekonać" społeczeństwo.
Choć Francja się powoli budzi, Tunezja też nie jest do końca skorumpowana:
https://www.bitchute.com/video/Jw9dMLkWtdap/
W USA jest od groma broni, szczególnie wśród "rednecków", którzy nie widzą innej opcji, jak mieć coś porządnego pod poduchą.
Cóż, zobaczymy, zanim to wszystko gruchnie, będą jeszcze "wstrząsy", właśnie związane z "pandemią", być może apokalipsą Zombie, o fałszywej inwazji kosmitów też warto wspomnieć, bo już się przygotowuje grunt pod taką akcję, ale patrząc na totalnie prześmiewcze komentarze pod tego typu artykułami, to może nie wypalić.