Phenomen Games zainwestował w obie spółki, Drago Entertainment i Duality S.A. Na ten moment jest cicho o Drago, myślę że w przypadku Duality jest jeszcze bardzo duży i dość łatwy do uzyskania zakres wzrostów. Hype nakręca się natomiast na Duality, lecz nie należy zapominać że wydawcą ich gier będzie Drago Entertainment. Kapitalizacja jest niska. Myślę że w przypadku Drago największym bodźcem do wzrostów byłoby coś wiecej na temat Red Frost, ponieważ to jasny sygnał że odpis nie jest straszny gdyby premiera Winter Survival okazała się niesatysfakcjonująca, natomiast w przypadku Duality ujawnienie się w akcjonariacie Phenomen Games, myślę że wtedy nawet poziomy równe 20zł za jedną akcję byłby możliwe szybko do uzyskania. Obie spółki są dla mnie bardzo interesujące, lecz proponuję żebyśmy nie dyskutowali zbyt wiele o jednej na forum drugiej i odwrotnie, poza tematami które je łączą jak np inwestor branżowy Phenomen Games oraz tytuły które Duality tworzy a Drago będzie wydawać. Drago obecnie jest dla mnie bezpieczną przystanią i widzę w nim ogromny potencjał, największy z całego mojego portfela. Pozdrawiam akcjonariuszy