I to właśnie o to chodzi, że spadki CCINT nie dotyczyły pomimo że była lekka korekta na rynku.To świadczy o prawdziwej sile tego papiera, to znaczy że jest to prawdziwa perła.Najlepsze społki opierają się spadkom.Ta spółka to prawdziwy lider z dobrymi wynikami.Ale skoro tak rośnie może dojsć do tąpnięcia, jednak wydaje mi się że na krótki moment.A dlaczego na krótki- a dlatego że ludzie już spodziewają się nadejścia boomu związanego z filmami 3D.Tak samo jak kiedyś spodziewali się boomu spółek internetowych i ktoś kto kupił przed tym boomem zgarnał fortune.Zresztą zobacz sobie co dzieje się z niedużymi spólkami które pokazywały przez kilka lat wzrost zysku podczas poprzedniej hossy.Przecież nie porosły o 200% czy 300%.Tylko znacznie znacznie więcej.Zalezy jaki masz horyzont inwestycyjny, ale ja to mam na tyle długi aż spólka będdzie generować wzrost zysku -minus 7 miesięcy, i tak długo jak długo kurs będzie zaachowywał się prawidłowo.A narazie zachowuje się idealnie.No ja to chciałbym ze 4 lata potrzymać ten papier.A akcjonariat rewela !!!:):):)