Dnia 2025-12-06 o godz. 12:16 ~Nowy napisał(a):
> Dokładnie. Ragnar nie po to sprzedawał żeby teraz urosło do wysokich poziomów. Ciekawe wogole po ile mial te akcje ze sprzedał w takich cenach. Pamietam jak kiedyś pisał przy kursie 1,4 zł ze w tej cenie widzi okazje to kupna a teraz sprzedał wszystko w okolicach złotówki tłumaczy na x że jest obciazeniem dla spółki ? Ragnar to wyrachowany giełdowy cwaniak i tyle. Skoro sprzedał w tych cenach to znaczy że planuje odkupić pewnie po 50 gr bo i w takiej cenie będzie emisja tak podejrzewam. Żadne espi ostatnio pozytywne nie było w stanie podbić kursu wysoko i na długo. Zawsze tylko podbitki i zjazd na coraz niższe poziomy. I tak od dwóch zlotych przy górnolotnych teoriach proroka daszka. Dawno już pisałem że którys z akcjonariuszy duzych sprzeda akcje i obstawiałem właśnie Ragnara. Pozytywna opcja by było jakby poszło espi że ktoś poważny te akcje zebrał bo wychodzi na to że właścicielami spółki są teraz dziesiątki albo setki drobnych akcjonariuszy. Od poniedziałku nic ciekawego się raczej nie wydarzy bo skoro Ragnar sypał i się wysypał to obroty ustana. Swoją drogą skąd nagle pojawili się chętni na odbiór tych akcji ja wcześniej przez kilka dni obroty były jak w warzywniaku ? Nagle obroty wzrosly jak na fintechu także trzeba uważać bo zaraz się knf zainteresuje. Chyba że pójdzie espi że ktoś to zebrał to będzie wiadomo że było wszystko ustalone. Tylko że równie dobrze ten ktoś mógł się umówić na pakietowke z ragnarem a tak uwalił on kurs i pewnie zaraz ktoś napisze że ustalili tak cenę emisji bo już takie teorie były.
Nowy, ty teraz wyrastasz na rozgrywającego na tej spółce, przygarnąłeś taki pakiet, że pewnie Dennis robi w gacie... ;))
" Swoją drogą skąd nagle pojawili się chętni na odbiór tych akcji ja wcześniej przez kilka dni obroty były jak w warzywniaku ?- no jak to skąd. masz amnezję, sam wziąleś 200 000 papiera. ;)
Zobacz wątki dotyczące Defence.Hub SAZobacz profil Defence.Hub SAAutor: ~Nowy [31.11.157.*] 2025-12-03 20:32
Opublikowano przy kursie: 1,01 zł , zmiana od tamtej pory: -5,94%
Re: Oddałem 200 000 tys akcji
Zgłoś do moderatora Czyli od ciebie zgarnąłem ten pakiet ? i co zarobiłeś chociaż ? Ja go oddam jakiemuś innemu szczesciarzowi ale za 1,20 zł. Nie sądziłem że uda się kupić aż tyle po tyle. Chociaż byłem pewien że oddal to ragnar. Alez daszek mnie zaraz wyśmieje. Niesamowity z niego człowiek. Najpierw obiecał emocje w listopadzie teraz obiecuje w grudniu. Serio masz coś z tuska.