Zrobiłem research o celineinvest. Doprowadzili mnie do skrajnej ruiny, przez 3 miesiące współpracy zainwestowałem jakieś 79 000 euro, a na domiar złego po prostu wypłacili sobie z moich kont bankowych drugie tyle. Sami, bez zgody, wykradając dane z mojego urządzenia po zainstalowaniu anydeska. M a s a k r a.
Okazało się że grupa ma sporo powiązań z innymi platformami:
- celineinvest.pro , celineinvest.com , celineinvest.io , celineinvest.cc, celineinvest.tech
- maxcapitalimited.com , importcapital.cc ,
- Personal.Capital-Group.Tech , napmarkets.com
- (capitalgroup.com , client.capital-group.tech
Do części powiązań doszedłem przeszukując zasoby internetu, o części dowiedziałem się podczas postępowania zbiorowego od innych poszkodowanych, jak i adwokata który nas reprezentował ( kontakt do kancelarii: 575002927). Olbrzymia wielka, z ogromnym kapitałem grupa przes***ępcza, zorganizowana, zajmująca się tylko kradzie***żą pieniędzy i podszywaniem się pod swoje ofiary, razem z kradzieżą ich tożsamości!! 25 miesięcy, tyle trwało nim otrzymałem wszystkie przelewy na całość skradzionych pieniędzy. Skuces, albo i nie, oddali tylko to co zainwestowałem, bez odsetek, bez skradzionych pieniędzy pozyskanych z zarobku na giełdzie, bez odszkodowania za wiele strat, nerwów, chorób i wielu innych ...
Bamboozle - nie jest bezkarne, pracownicy obsługujący stronę celineinvest - nie są bezkarni, trzeba ich ścigać, skarżyć. Kilka organów ścigania, kilka państwa, a robią pod siebie ...