Jeżeli Twoim zdaniem ktoś z drobnych sypie dzień w dzień ok. 1,5 tys akcji dziennie PKC, to nie mam pytań:)
Kurs jest tutaj tak łatwy do rozgrywania, ze aż trochę żal patrzeć na tych co biorą na lokalnych górkach a potem jak spada boją się dobierać po taniości albo wręcz wysypują się z akcji. Kręcenie kółek nie jest niczym złym o ile nie naganiasz na spadki lub wzrosty.
Ja tylko zwracam uwagę, ze swoim naganianiem robicie spółce krecia robotę i przeszkadzacie we wzrostach. To samo było na ULT po premierze TS2, widzieliście gdzie jest kurs przez nich? Nikt się spółka nie zainteresował po wyliczeniach tamtejszych "entuzjastów".
Dodawajcie chociaż linki do tego artykułu, to też będziecie bardziej wiarygodni. Ktoś pokusił się o dodanie linku ale do głównej strony, tak jakby ten artykuł nie istniał, a istnieje bo go sobie sam wyszukałem więc wiem że podajecie prawdziwe dane.
P.S.
Sam fakt, że uważasz, że to byłoby źle jakby były prezes sypał, pokazuje Twój poziom wiedzy o spółce. Każdy kto choć trochę orientuje się w tym co się tutaj działo rok temu w listopadzie-grudniu, wie że to świetna wiadomość.