Dnia 2020-04-10 o godz. 10:03 ~Początkujący napisał(a):
> Milo że zależy Ci na spadkach, bo chcesz odkupić za 15zl to już wiem, bo napisałeś. Ale czemu wszystkich Polaków masz za dziadów, którzy wezmą nową kartę z banku, obdzwonią nawet całą rodzinę, żeby wpisać nowy nr karty i mieć darmowy 2tygodniowy okres Premium? Bierzesz w ogóle pod uwagę, że istnieją tacy ludzie, których stać, żeby zapłacić te 19,99pln? :)
Czemu na moje konkretne, oparte na faktach, ekonomiczne argumenty ciągle odpowiadasz tylko tym, że naganiam na spadki. Brak argumentów+ hurraoptymizm to jest właśnie naganianie na wzrosty i nieetyczna próba ubierania mniej doświadczonych.
Jeżeli ktoś chciałby zweryfikować kto naganiania poniżej link do mojej dyskusji z Początkujący, gdzie podawałem serie konkretnych argumentów, których nie będę powtarzał. Zachęcam do prześledzenia wątku:
https://www.bankier.pl/forum/temat_kiedy-to-sypanie-sie-skonczy-tutaj,36203367.html PS. Biorę pod uwagę, że są ludzie, których stać. Sam płacę od roku za HBO, które jest droższe i dużo bardziej wartościowe. Pytanie tylko za co tam płacić? Za Kapitana Kabure, którego w jeden wieczór można obejrzeć, czy dwu-trzy letnie filmy?