Mario, ok, tylko tak, proponuje, czekamy na układ na PBG, jesli w ciagu miesiąca np. Wiśnia nie złoży wniosku o zmiane na układ, wtedy się policzymy.., potrzebujemy 80 mln akcji bedzie ciężko....ale może sie uda...co szkodzi spróbować....myśle że jak damy sygnał na innych forach np. PBG, to zrobi sie ruch i troche akcjonariuszy się odezwie...., ja tak to widze....,piszcie jesli macie inny pomysł, jesli nie, zróbmy po mojemu...., jesli ktos się zna niech mnie poprawi ale z tego co wiem nie potrzebujemy zgody syndyka aby złożyć samemu taki wniosek do sądu, oczywiście sąd musi go rozpatrzec na tak, czyli musza zaistnieć nowe pozytywne okolicznosci ktore sąd wezmie pod uwagę zmieniając upadłość, ale....po ukladzie na PBG na pewno odejda wspólne poręczenia czyli te nieszczęsne 1,9 mld i już mamy podstawę do wniosku...., popatrzcie na DSS walczy a kapitalizacja to 200 mln i na minusie jest 800 mln, piszę z pamięci patrzylem kilka miesiecy temu na ich rapport ale chyba dużo nie mylę,...sytuacja beznadziejna teoretycznie, a walczą....a u nas 600-700mln na minusie, dwie sprawy w sądzie...o duże kwoty, które moga pokryc straty..., spróbujmy.....