Po pierwsze nie musisz pisać do mnie "na Pan", bo etykieta internetowa jest taka, że wszyscy mówią do siebie na Ty i mam wrażenie, że adresując mnie w ten sposób, próbujesz wbudzić wrażenie jakieś hiperuprzejmości, która w warunkach forum internetowego pachnie sztucznością i krygowaniem się. Zwłaszcza obok uszczypliwości, które kierujesz pod moim adresem. Teksty o winie, czy jej braku - zupełnie zbędne i też niezbyt kulturalne, bo nikt żadną winą Cię nie obarcza. Nie próbuj więc, proszę, takich erystycznych sztuczek.
Co do Twoich wyliczeń, wedle których wyszło Ci 200 na akcje, napisz proszę, skoro analizujesz kazdy przecinek, o tych wyliczeniach, skoro wyszla Ci tak dokładna suma. Ja swoje podstawy napisałem.
Jeśli jednak Twoim argumentem są jedyne ujemne przepływy, to wystarczy 30 sekundowy research w google, żeby wiedzieć, ze spółka buduje między innymi biurowiec w Toruniu, a na inwestycje zamierza przeznaczyć 120 milionów w tym roku i podobną kwotę przeznaczyłą w roku 2018. Z tego też powodu na minusie są przepływy z dzialalności inwestycyjnej. Przepływy z dzialalności operacyjnej są natomiat dodadnie, a więc taka sytuacja jest najbardziej korzystną z możliwych.
Trzeba jednak przyznać, że spółka jest zadłużona - to wzbudza moje największe obawy.