Witam, w listopadzie 2022 rku zaczelam inwestowanie na tej platformie rcebanque czy rcebank. Mialam bardo pomocnych doradcuw co pomagali mi we wszystkim. Sami za mnie sterowali kontami, kupowali i sprzedawali. Na poczatku zainwestowalam 250 dolaruw zeby rozpoczac, po 3 dniach obstawiania mialam juz ponad 400 dolaruw i dzwoni do mnie moj osobisty doradca biznesowy ze bedom duze zarobki i zebym wplacila wiecej bo pomnoze szybko pieniadze. Ja wtedy zrobilam im pierwszy duzy przelew na 5000 zlotych, w jeden dzien nagle mialam na koncie ponad 15 tysiency dolaruw i inwestowalismy dalej. A ze byl to okres kiedy siedzialam duzo w domu to chcialem dalej inwestowac i zapewnic sobie spokojne zycie. Potem gdy juz z 15tysiecy w 2 tygodnie zrobilismy 25000 dolaruw to zaproponowali mi zebym wplacila 10tysiecy dolaruw to bede miala lepsze konto i wieksze procenty i bonusy, tak tez zrobilam. Pod koniec grudnia miałam już na koncie okolo 70000 dolaruw czyli ponad 300tysiency zlotych. Jak kazdy byl mily i wszystko bylo okej tak jak nagle chcialam wyplacic pieniadze to sie pojawily schody. Kazali mi zaplacic 18% podatku, wplacilam, potem przesylali mi po 5 potwierdzen przelewow ze niby wyszly a potem byly cofniete. Teraz widze na internecie same opinie ze inni tez zostali oszukani. Czy komus udalo sie odzyskac cokolwiek?? Chcialabym odzyskac chociaz czesc zarobionych pieniedzy. Jest ktos z podobnym problemem tutaj?