Jestem przedsiębiorcą, prowadzę dwie swoje firmy i mam sporo pomysłów na nowe biznesy. Ponieważ brakuje mi czasu, żeby samemu wchodzić w nowe przedsięwzięcia, a rozwijać się trzeba, to poszukuję inteligentnych partnerów biznesowych, którzy chętni byliby wejść w spółki i się zaangażować - obojętnie czy realizujemy moje czy Twoje pomysły. Dolna granica wieku nie ma dla mnie znaczenia, górna to max 40. Poszukuję ludzi potrafiących myśleć niekonwencjonalnie, przedsiębiorczych, takich na których można polegać, skłonnych do ryzyka, z możliwością wkładu finansowego lub bez - najbardziej zależy mi na ludziach, którzy po prostu chcą się bogacić poprzez rozwijanie swoich firm. Poszukuję po prostu bardzo wartościowych ludzi bo uważam, że dobrze dobrani partnerzy potrafią zdziałać cuda. Wchodzę wyłącznie w nowe i innowacyjne przedsięwzięcia, takie z pomysłem i sam też tylko takie wymyślam. Ktoś kto chce otworzyć kolejny kebab nie jest dla mnie odpowiednim partnerem. Proszę o kontakt wyłącznie osoby, które są naprawdę przedsiębiorcze - niczego nie obiecuję od razu, nim zdecyduję się na jakąkolwiek współpracę chcę dokładnie poznać osobę.
Zainteresowane osoby proszę o napisanie czegoś zachęcającego o sobie i przesłanie takiej informacji na e-mail - menkos@gazeta.pl