Kto da rade wysłać tekst
Dlaczego zablokowano ten adres.Potwierdzam kolega pisze prawdę.Moderator w forum dzaiła na czyjeś polecenie.Mogę Wam podac normalny tekst który jest skanowany p treści i nie da się go wkleić a nie ma tam nic złego
.Prosze o wyjaśnienia z jakiego powodu panstwo zablokowali mój ip na forum.
Biore aktywny udzial w procesie karnym jako oskarżyciel posilkowy a panstwo krępując mi ruchy aktywnie dzialaja na szkode poszkodowanych inwestorow których to intensywnie poszukuję na zlecenie kancelarii prawnej
Mam świadomość ze dostali panstwo sygnał o osób trzecich i to jest powód. Jednak nadmienie ze osoby te próbują chwytać sie juz wszelkich sposobów aby utrudniać nasze działania. Mogę państwu w załączniku przedstawić karty krk i wyroki aby państwo mieli świadomość ze są to osoby skazane i ze to jest zorganizowan grupa przestepcza.
Dodam ze jesteśmy zdumieni wasza bierną postawą bo jako firma mediowa powinniscie wykazać zainteresowanie.
Stanowimy grupę ponad 30 osob i nie ukrywamy ze potrzebujemy pomocy w nagłośnieniu sprawy.
Dodam ze jesteśmy zainteresowani spotkaniem z waszym dziennikarzem i liczymy ze powstanie artykuł.
Jestesmy wstanie przekazać materiały dowody przestępstwa. A takrze dowody bierności organow scigania czy organów nadzorczych.
na pierwszy i ostatni adres ze strony
https://www.bankier.pl/info/kontakt
Pierwsze zdania są moje reszta miluha.Ja już wysłałem