Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  20,30 zł , zmiana od tamtej pory: -81,28%

PODSUMOWANIE analiz z 6 miesięcy

W związku z tym że:
  • po pierwsze ponownie nie mam akcji TBL :) :)
  • po drugie „moje porządki” z analizami nie wiem dlaczego się nie udały i pomimo usunięcia z serwera nadal są widoczne w wątku „Tygodniowy odbicie od 11,50” - nie kumam dlaczego :) :)
  • po trzecie jutro zarządziłem sobie dzień przerwy :) :)
dlatego zebrało mnie na sentymenty i podsumowanie moich analiz z ostatnich sześciu miesięcy, które dość ładnie pokazują jaką drogę przez te pół roku pokonał kurs - w sumie analizowałem walor od bodajże 34 – 35 zł zakładając niestety spadki ale tamte kreski już zostały wywalone z powodu bardzo mocnej krytyki bo walor dotarł do 37,90 więc się pomyliłem o 3 zł :) :) :) :)

Myślę, że przyda się to komuś kto będzie chciał się zainteresować nieco analizą techniczną w stopniu podstawowym jaki ja uznaje że posiadam :) :)

Tak się to zaczęło 27.08.2019 na interwale tygodniowym:

link

29.08.2019 podbicie więc łupppp fala krytyki – co za brednie rysujesz !!!!

link

i tak się nasłuchałem jeszcze cztery tygodnie po czym nastąpiło to „czarne długie bęc” zamykając się na 17,70  

link
ciąg dalszy nastąpi .. :) :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TBULL 0,00% 3,80 2025-10-30 11:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.