Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  24,85 zł , zmiana od tamtej pory: -78,51%

Po chwilowej przerwie podaż znów obsiadła mocno kolejne półki

To znaczy że jeszcze dużo niższe poziomy przed nami szczególnie że na kupnie konsekwetnie nic nie ma. Popychacze zniknęły tuż przed wynikami i wiemy dlaczego i czemu miały do ich publikacji służyć. 22,- w przyszłym tygodniu wg mnie pewne. Mozemy spamowac o testach i gorących spółkach a nic to nie da. Zlotousty zrobil nam cenę i pewnie odkeszowal boki jak roslo wyraznie powyżej 30 zł. Choc myślę ze i nizej tez. Trend jest mega spadkowy i zero sygnałów jego zmiany. Przykro mi ale fatalne nastroje (wskazówka na skrajnym fear) nic tu niestety nie oznaczają. Grubasy nas przewiezli i są coraz bliżej duzo korzystniejszej dla siebie ceny w delistingu. Ciekawe tylko czy zatrzymają dywidendę w spółce? W tym scenariuszu oczywiście powinni. Tyle ze nawet gdyby znow uchwalili jakies grosze to znow na chusteczki do ocierania łez jak w tym roku. Panie domisz miał pan 100 proc racji niestety.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GENXONE -3,61% 5,34 2025-10-31 15:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.