Forum Giełda +Dodaj wątek

PMI - KOMU ZALEŻY ????

Ponawiam pytanie - Komu zależy ? aby zdyskredytować działania Nwa .
Bo to , że tak jest jestem przekonany .

A skąd to przekonanie otóż :

Otóż od kwietnia ubr. toczyłem na łamach forum bankiera spór z kilkoma osobami na temat debiutującej spółki Netwise (mój ówczesny nick jkl ) pachniało przekrętem z daleka . Zorganizowana grupa naganiaczy na spółkę od debiutu była bardzo aktywna zachwalając spółkę . Wątki zakładane co chwila ,pracowali pełną parą aby "sławić " spółkę .(sprawdźcie sobie na forum Netwise , jaka była cena od debiutu jaka jest obecnie i kto miał rację )

Przykłady ,proszę bardzo :

Zobacz wątki dotyczące Precious Metals Investments
Zobacz profil Precious Metals Investments
Autor: ~miluh [31.61.129.*] 2014-10-10 18:08
do ZakaZgłoś do moderatora
Konrad.Jak wiemy juz Devolution to nie te od stojkova i ze on nie jest kompletnie zainteresowany.
Wiec odpowiedz mi na pytania.

Zobacz wątki dotyczące Precious Metals Investments
Zobacz profil Precious Metals Investments
Autor: ~miluh [31.61.129.*] 2014-10-12 10:20
GWIAZDA WZA Zgłoś do moderatora
Konrad nowy dzien nowe mozliwosci. Co u Ciebie? Przemyślane sprawy fakty zrozumiane? Jak twoje plany na biznes? Co zrobisz w tym tygodniu poświęcić możesz znowu swój czas i pieniadze oczywiście możesz napisać jaki to jesteś zarbiony i zaangażowany w naszą sprawe. Oczywiscie wszystkiego dowiemy sie na walnym musimy wkoncu być prawda?Namawiam wszystkich gorąca głosować na gwiazdę przywódcę. Zdradzisz robek tajemnicy jak to zrobisz? Napisz nam bajkę jak to PMI wróci do notowań juz niedlugo. Jestes naszym nowym prezesem zarządu jesteś skuteczny stoimy za Toba murem.Napisz jak to wszystko dogadales zrob podsumowanie twoich sukcesów. Nie prób tylko co Ci sie udało. Napisz nam prosz

A tu macie wątki z Netwisa :

NETWISE - ntw [31.61.129.*] CZYTAJ OPINIE NA ATLANTISIE .TAM GO ZNAJĄZgłoś do moderatora

Netwise---->Idealny moment do pomnożenia kapitału $$$
Autor | ~NTW [31.61.129.*] 2013-05-23 08:44 Zobacz wątki dotyczące Netwise

Już 27 maja tego roku odbędzie się WZA Netwise S.A., na którym zapaść ma decyzja o podziale wygenerowanego w minionym roku wyniku netto.

Aktywny ,dynamiczny od dawna siedzi też na spółkach Patro ...

JEDNA RZECZ JEST ZASTANAWIAJĄCA WSZĘDZIE GDZIE JEST ZE SWOJĄ DRUŻYNĄ NAGANIAJĄ NA WZROSTY ...

ATS ---- Uwaga fałszywy Profit -[31.61.129.*] -- naganiacz na wzrosty.
Autor | ~Profit [89.230.155.*] 2013-05-23 18:39

Nie ma ten człowiek żadnego honoru. On już nie chce ale on musi podszywać się pod moją osobę bo wie, że sam nie jest w stanie niczego wymyśleć. Ma problem. Myśli, że przez te wpisy non stop spowoduje wzrost kursu tylko efekt jest taki, że nic się nie dzieje he he he.

Re: jkl...konsola od kilku sesji, a ty biedaku nie wiesz co się dzieje :
Autor | ~NTW [31.61.131.*] 2013-04-26 15:50 Zobacz wątki dotyczące Netwise
Zobacz profil Netwise

Konsola utrzymuje się już od kilku sesji.

Dno zostało uklepane na 7zł

Wyniki za I Q już 15 maja:)

A tu szaman :

Re: --->>>Eksport silną stroną Netwise S.A !!!--->>>
Autor | ~szaman [31.61.131.*] 2013-05-14 14:35 Zobacz wątki dotyczące Netwise

eksport to poszerzanie rynku zbytu, ale i świetna dywersywfikacja geograficzna
Netwise ma przemyślaną strategię

To tyle z Netwise te same IP znajdziecie na spółkach Patro , ostatnio na CDE trwa nagonka (pisałem o nich ale moderator mnie zbanował na tydzień ).

Poczytajcie jak pisał stary miluh a jak pisze nowy miluh z kolesiem bolu .
Wymyślona sprawa ze skupem przez Koźlaka co niektórzy widzę połkneli haczyk .

Miluh , bolu i inni którzy ostatnio przepuścili nagonkę na Nwa kto wam za to płaci ?
Komu Nwa nadepnął na odcisk ?
Czemu "topicie "niedoświadczonych akcjonariuszy za nędze grosze które otrzymujecie za każdy post ?
K.R.E.A.T.U.R.Y --

Moder daj poczytaj ludziom i nie kasuj tego wątku ...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.